De automodellen van 2022

Ben jij ook benieuwd naar de splinternieuwe automodellen van komend jaar? Dan lees je nu het juiste blog, want wij zetten op rij welke auto’s je kan verwachten op de markt. En wie weet zit hier misschien ook jouw droomauto tussen!

Gembella
Op precies 1 januari 2022 mogen we kennis maken met de enige echte hypecar van Gemballa! Deze prachtige mat zwarte auto wordt gekenmerkt aan een mooie sport auto model. Natuurlijk kunnen de technische specificaties ook niet ontbreken! Deze auto rijdt wel tot 335 km/u. Dit is dus de ideale auto voor mensen die willen sprinten op de weg!

Lexus RZ
Dit merk is ontworpen door Toyota en dit een nieuwe elektrische crossover. Ideaal dus als je wilt overstappen naar een elektrische auto! Verder ziet het model van de auto eruit als de andere SUV-modellen. Dit betekend dus dat deze auto wordt gekenmerkt aan sierlijke kunstof delen rond diverse delen van de auto. Daarnaast heeft de Lexus RZ ook een sportieve uitstraling met een mooi laag dak. Ook is deze auto heel erg vergelijkbaar met de Toyota bZ4X en we kunnen dus ook verwachten dat de prijs van deze auto ook rond de prijs ligt van die auto! 

BMW i7
Ook de klassieke BMW zal overstappen naar elektrisch, omdat de trend erg stijgt in de populariteit. Daarom introduceren ze dus ook hun nieuwe model die volledig elektrische is genaamd de BMW i7! Leuk feitje: BMW omschrijft deze modellen als de eerste auto die volledig elektrisch is, maar tegelijkertijd ook luxe is. De i7 staat simpelweg voor 7, want er zullen zeven modellen van deze elektrische auto’s op de markt komen, dus er is keuze zat!

Wil jij deze auto’s bezichtigen?
Natuurlijk snappen we dat je na het lezen van deze blog nog nieuwsgieriger bent geworden en deze auto’s in het echt wil zien, dus hebben we goed nieuws voor je! Op 10 januari 2022 is er een special car event in Duitsland, Berlijn, waarbij je deze auto’s kunt bewonderen!